Backgammon online
Backgammon Boeken
Backgammon for Winners (Beginners)
   

Het boek Backgammon for Winners is geschreven door Bill Robertie. Bill Robbertie is tweevoudig wereldkampioen backgammon. Hij won het WK in Monaco in 1983 en 1987. Voor meer informatie over de schrijver zie: wikipedia.org/Bill_Robertie.

In 1997 kwam Robbertie uit met dit boek waar inmiddels een 3e editie van is verschenen. Het boek Backgammon for Winners is geschreven voor de beginnende backgammon speler. Naast een basis van regels en kansen wordt er met behulp van voorbeeld spellen veel uitgelegd over backgammon.

Backgammon for Winners
Amazon review: 4/5
 
 
 
Backgammon for Blood (Gemiddeld)
 

Chris Bray is de schrijver van het boek Backgammon for Blood. Chris Bray is een top 5 backgammon speler uit Engeland. Hij heeft meerdere boeken op zijn naam staan en heeft ook regelmatig een backgammon column geschreven voor de Britse krant The Independent. Kijk hier voor enkele artikelen van Chris Bray.

Zijn nieuwste boek Backgammon for Blood verscheen in 2007 en is gericht op strategien achter alle onderdelen van het spel. Ook online spelen, toernooi strategie en andere varianten van Backgammon zoals Chouette worden besproken.

Backgammon for Blood
 
 
 

2007 backgammononline.nl, all rights reserved