Backgammon online

Speel Backgammon - Online geldzaken bij backgammon - geld storten en cashen

 
Om voor echt geld backgammon te kunnen spelen zul je geld moeten storten in je account. Er zijn hiervoor vaak vele verschillende mogelijkheden. Wij raden je aan een neteller account aan te maken en hier mee te werken. Alle backgammon servers ondersteunen Neteller. Paypal en Neteller bieden beide een gratis internetrekening aan. Wanneer je voor de eerste maal geld stort in je backgammon account ontvang je bonus geld.
 
 
Neteller
Neteller is de meestgebruikte internetrekening bij online poker casino en ook backgammon aanbieders. Het grote voordeel is dat er geen kosten gerekend worden bij het overschrijven naar en van je account. Het storten van je neteller accoun naar een backgammon server kost hooguit enkele seconden. Opnemen van je saldo kan 1-2 dagen duren.
Neteller
 
Account aanmaken
Denk er bij het aanmaken van je account aan dat het handig is deze in dollars te nemen om verlies door wisselkoersen te voorkomen.
 
Verifieren
Het goedkeuren en verifieren van je account neemt enkele dagen in beslag.
 
Gebruik
Heb je eenmaal je neteller account aangemaakt dan kun je zowel via je bankrekening als met je credit card geld storten op je rekening.
 
Account aanmaken: www.neteller.com
 
Paypal
Paypal is een internetrekening te vergelijken met neteller. Ook een Paypal account is gratis aan te maken en wordt door veel backgammon servers ondersteunt (niet door PartyGammon).
PayPal
 
Kosten
Paypal rekent een laag percentage transactiekosten bij het ontvangen van creditcard betalingen. Geld storten en opnemen is in principe gratis, mocht je minder dan 100 euro willen opnemen dan wordt er 1 euro kosten gerekent.
 
Account aanmaken: www.paypal.nl
 
IDeal
PartyGammon ondersteunt nu ook IDeal wat erg gemakkelijk is voor iedereen die internetbankiert. Om IDeal te gebruiken hoef je geen extra internetrekening aan te maken. IDeal wordt ondersteunt door ABN AMRO, Postbank, Rabobank en de SNS Bank.
IDeal
 

2007 backgammononline.nl, all rights reserved